Wij worden als gedreven liefhebbers van dieren in de stad vaak met beide benen op de grond gezet. “Jullie vinden die beestjes zo interessant, maar niemand zit te wachten op lawaaimakers en kriebelaars”. Mensen vinden beesten eng en willen er niets van weten.

Eerlijk is eerlijk, dat brengt ons wel eens aan het twijfelen. Misschien hebben wij blinde vlekken en hebben mensen spuitbussen, klemmen en afdichtkit in huis om al die medebewoners te verjagen. Daar staan wij dan met onze egel, eekhoorn, merel, vlinder en bij. Of nog erger met onze worm, duizendpoot, pissebed of springstaartje.

Hoe kan het dan dat de mensen naar de bioscoop gaan om films te kijken van natuur in Nederland, natuur in de stad en nu ook natuur onder het maaiveld. Mensen laten zich iedere keer gewoon verwonderen! Of het nu gaat over de nieuwe wildernis, natuur onder water, natuur in de stad. De nieuwste bioscoopfilm heet “Onder het Maaiveld”

Wij laten ons niet meer van de wijs brengen. De mensen willen een beetje huiveren en als mensen zien hoe mooi de dieren en diertjes zijn, als je mensen meeneemt naar onmogelijke plekjes, dan zijn zij overtuigd en willen zij dat ook in hun tuin of in hun wijk.

Advertentie.

Film ‘Onder het Maaiveld’ toont de ongeziene wereld onder onze voeten

EMS Films, de makers van De Wilde Stad en De Nieuwe Wildernis, gaan ondergronds met Onder het Maaiveld. De film over een uiterst actueel thema laat de fascinerende wereld direct onder onze voeten zien en toont het grote belang van een gezonde bodem. Onder het Maaiveld is vanaf 2 maart 2023 in Nederlandse bioscopen en filmtheaters te zien.

Trailer “Onder het maaiveld”

Laat een reactie achter