Kom meer te weten over onze diensten & producten

Advies

Het bijzondere van dieren in de stad is dat zoveel verschillende soorten, zo veel geschikte plekjes kunnen vinden. De stad is eigenlijk een continent in het klein. Met rotsen en een hoge rots (huizen en een kerktoren), moerassen en waterpartijen (van lekkende goot tot vijver), droge warme vlakten en koude donkere grotten (spoorwegkuil en gangen onder een schuurtje). Steden verschillen ook onderling. Wanneer u uw tuin of op uw bedrijfsterrein wilt inrichten voor soorten dan is maatwerk nodig. Waar ligt mijn tuin of bedrijfsterrein, welke soorten komen in de omgeving voor. MijnWijkSoortenRijk heeft specialisten die uw hier over kunnen adviseren. Een als zij de vraag niet kunnen beantwoorden zorgen zij dat u antwoord krijgt uit hun netwerk.

Afhankelijk van uw vraag kunnen wij u advies geven, ideeën aan de hand doen, maar u ook al het werk uit handen nemen door, in overleg, de plannen tot en met realisatie voor u regelen.

U kunt gewoon contact opnemen en vragen stellen zonder dat er kosten in rekening gebracht worden. Omdat wij zo’n passie hebben voor natuur helpen wij u verder. Pas wanneer u een opdracht geeft en wij zijn het eens, dan is er sprake van kosten.

Bio-Box

Bij de samenstelling van de bio-boxen gaan wij ervan uit dat alles van de box, tot en met het verpakkingsmateriaal, gebruikt kan worden om soorten in uw tuin te beschermen en te lokken. Met de spullen uit de bio-box en uw liefde voor de tuin en voor de soorten die in uw tuin voorkomen, wordt uw tuin levendiger, gekleurder en mooier. Wij stellen bio-boxen samen aan de hand van de seizoenen.

Het uitpakken van een bio-box is een feest voor het hele gezin. Met een duidelijke uitleg en handleiding ziet u wat u met de verschillende producten kunt doen. Net als in de natuur is er bij sommige producten tijd nodig om een geschikte plaats in uw tuin te vinden, om op te kweken en uit te planten en om in elkaar te zetten. Net zolang tot de dieren weten dat zij bij u in de tuin moeten zijn om te badderen, om te schuilen, om een nest te krijgen of om te eten. Van het resultaat van uw inspanning en de producten van MijnWijkSoortenRijk kunt u het hele jaar genieten.

De samenstelling van de bio-box is uitgebalanceerd. Een bloemenmix voor vlinders kunt u met de producten in de bio-box zaaien, opkweken en uitplanten in de tuin. U kunt vlinders bijvoeren met een speciaal voerplankje voor vlinders. Vlinders worden gelokt naar uw tuin en vinden met vlinderplanten die u geplant heeft, blijvend een geschikt leefgebiedje. De bio-box is op maat en bevat producten voor dieren die ook in uw tuin voorkomen of kunnen voorkomen. U hoeft niet zelf allerlei verschillende producten bij elkaar te zoeken. Ook geven wij een uitgebreide uitleg over de producten en over de dieren die u beschermt of lokt. Op onze website MijnWijkSoortenRijk.nl geven wij veel achtergrondinformatie en productondersteuning.

Nog onbeantwoorde vragen?

Neem gerust contact met ons op!