Breng de natuur naar jouw omgeving

Bio-Boxen

Bezorg uzelf en uw gezin een prachtige middag met het uitpakken en in elkaar zetten van de nuttige producten, met het plannen maken voor de tuin en het (voor)lezen van alle verhalen en informatie. Uw heeft weken en maanden plezier van alle producten. Uw tuin wordt kleuriger, levendiger en soortenrijker met de bio- box van Mijn Wijk Soortenrijk.

Mijn Wijk Soortenrijk heeft een aantal prachtige boxen waarin heel veel producten om in uw tuin direct aan de slag te gaan. Producten om de bijen te beschermen, om vlinders te lokken, om egels te voeren, om padden te beschermen.

Alles, inclusief de box kunt u gebruiken en draagt bij aan de bescherming en lokken van soorten in u tuin. De box is een luxe kweekbak, duurzaam geproduceerd van gerecycled materiaal. Het opvulmateriaal is geurig hooi van een bloemrijk grasland langs de rivier. Als u het hooi in de tuin uitspreidt en de box uitschudt in de tuin kunnen er bloemen kiemen regelrecht uit de natuur.

De producten zijn duurzaam geproduceerd en kunnen weer gerecycled worden. Ook zitten er bijzondere, innovatieve producten bij van jonge, startende bedrijven zoals wij. Bij de producten zit een handleiding. 

 

Front Image

Onze bio-boxen

Biodiversiteit box klein

Advies op maat nodig?

Mijn Wijk Soortenrijk voorziet particulieren & bedrijven ook van advies op maat.