Voor thuis en in jouw omgeving

Advies over biodiversiteit

Ben je geïnteresseerd in het vergroten van de biodiversiteit in jouw wijk? Bij Mijn Wijk Soortenrijk zijn we er om particulieren te adviseren en te ondersteunen bij het bevorderen van een rijke biodiversiteit in hun directe omgeving.

Front Image

Advies op Maat voor Biodiversiteit

Wij begrijpen dat het niet altijd duidelijk is wat je moet doen om biodiversiteit te vergroten. Wij hebben de kennis en de producten om je te helpen. Kijk ook eens in onze webshop. Of je nu wilt weten welke planten het beste zijn voor jouw tuin of hoe je een insectvriendelijke omgeving kunt creëren, wij hebben de kennis om je te helpen.

Vul gerust het contactformulier in onder deze pagina of neem contact met ons op via info@mijnwijksoortenrijk.nl.

Producten die Biodiversiteit stimuleren

Ontdek onze uitgebreide selectie aan producten die speciaal zijn ontworpen om de biodiversiteit te vergroten. Van bloemenzaadmixen die vlinders en bijen aantrekken tot vogelvoederstations en insectenhotels, we bieden een scala aan oplossingen om jouw omgeving te transformeren in een biodiverse hotspot.

Nieuwsblog vol handige tips

In onze nieuwsblogs volgen wij de natuur in de stad op de voet. Wist u dat er per hectare stad meer soorten voorkomen dan in een tropisch regenwoud? Als je niet te kritisch bent over exoten en “cultuurvolgers”(soorten die zich heel makkelijk aanpassen aan mensen) is er in een stad veel te beleven. In de nieuwsblog schrijven wij over biodiversiteit in de stad. Er zijn handige tips opgenomen. Samen kunnen wij bijdragen aan een groenere diversere stad.

Vergroot de biodiversiteit in jouw wijk met Mijn Wijk Soortenrijk!

Word actief in het behouden van biodiversiteit.

Bij MijnWijkSoortenRijk geloven we dat iedereen een rol kan spelen in het behouden van biodiversiteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of bekijk ons assortiment producten om direct van start te gaan. Samen kunnen we bijdragen aan een groenere, diversere wereld.

Vergroot de biodiversiteit in jouw wijk met Mijn Wijk Soortenrijk!

Vraag advies op maat aan

    Ontdek onze biodiversiteitsproducten

    Van zaden en planten die de biodiversiteit vergroten tot aan complete bio-boxen!