Advies op maat voor bedrijven

Een groene werkomgeving

Een groene werkomgeving is belangrijk voor de gezondheid van de medewerkers. Van bomen, groene daken, groene muren en tuinen is bekend dat zij fijnstof invangen, CO2 opslaan, de omgeving verkoelen en schoon regenwater vasthouden. Dat alles telt, ook op een bedrijventerrein. Er zijn veel mogelijkheden om een bedrijventerrein te vergroenen, zonder dat het ten koste gaat van opslagruimte of parkeerplaatsen. De experts van MijnWijkSoortenrijk adviseren je hier graag over.

Front Image

Neem gerust contact met ons op.

Waarom wachten tot een groot landelijk project jou benadert. Werklandschappen van de toekomst of het Deltaplan Biodiversiteit zijn projecten die ooit wel eens in Nijmegen actief zullen worden, maar er is nu al veel mogelijk. De overheid (Gemeente, Provincie en Rijk) dragen nu al bij aan concrete maatregelen zoals een groen dak of een groene muur. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat

Wat kun je verwachten?

Na de biodiversiteit scan ontvang je een gedetailleerd rapport met de bevindingen van onze experts. Dit rapport bevat niet alleen een overzicht van de huidige biodiversiteit, maar ook gepersonaliseerd advies en aanbevelingen om de biodiversiteit te vergroten. We bieden praktische oplossingen die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van jouw bedrijf en omgeving. We helpen bij de aankoop van bijvoorbeeld nieuwe biodiversiteits objecten en planten. We nemen dan de rol in van meewerekend voorman en zorgen dat alles juist verloopt. Na afloop ontvangt u 2 sociale media post zodat u aan de buitenwereld kunt laten weten dat u bent gaan vergroenen.

Waarom een biodiversiteitsscan?

Hoe het werkt:

Vraag een biodiversiteitsscan aan

    relatiegeschenken

    MijnWijkSoortenRijk heeft verschillende opties om een relatiegeschenken te leveren die de biodiversiteit vergroten.