Advies, Biodiversiteitsscan en Duurzame Relatiegeschenke

Biodiversiteit vergroten voor bedrijven

Welkom bij Mijn Wijk Soortenrijk. 

Wij zetten ons in voor het vergroten van de biodiversiteit in de stad. Zowel in particuliere tuinen als op bedrijventerreinen. Onze deskundige ecologen beoordelen uw bedrijfterrein op kansen voor soorten. Hierbij houden zij rekening met soorten die in de omgeving voorkomen en inventariseren zij uw bedrijfterrein op de aanwezigheid van soorten. 

Bedrijven worden opgeroepen om rekening te houden met biodiversiteit in de EU Green deal, de Sustainable Development Goals van de UN en door onze overheid in MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Maar je doet het vooral omdat het leuk is om er mee bezig te zijn voor jou en je medewerkers en omdat je bijdraagt aan een betere wereld voor de generatie die volgt.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen begeleiden met deskundig advies, gedetailleerde biodiversiteitsscans en op maat gemaakte, duurzame relatiegeschenken.

Front Image

Wat is een Biodiversiteitsscan: Ontdek de natuur op jouw Terrein

Een biodiversiteitscan is een onderbouwd overzicht van allerlei concrete maatregelen die u kan uitvoeren op uw bedrijventerrein om de biodiversiteit te vergroten. Het gaat altijd om maatregelen die goed zijn voor biodiversiteit en ook andere doelen dienen, zoals CO2 reductie, tegengaan van hittestress, een gezonder werkklimaat. Veel maatregelen komen ook in aanmerking voor een bijdrage van de overheid. 

Het is vooral mooi als er een bloeiende heg langs het terrein staat, een aantal klimplanten langs de muur op het zuiden of een groen dak.

Duurzame relatiegeschenken: Maak een groen Statement

Laat jouw bedrijf zich onderscheiden door duurzame relatiegeschenken met een positieve impact op natuur. Onze biodiversiteit geschenkenboxen zijn op maat gemaakt met producten die uitdagen om in je omgeving aan de slag te gaan met biodiversiteit. Wij bieden een scala aan groene opties die jouw relaties zullen waarderen.

Verklein de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf

Neem vandaag nog de eerste stap naar een groenere en biodiverse bedrijfsomgeving. Neem contact op met Mijn Wijk Soortenrijk voor advies, biodiversiteitsscans en duurzame relatiegeschenken. Samen kunnen we werken aan een duurzamere toekomst voor jouw bedrijf en de natuur.

Vergroot de biodiversiteit en maak een verschil met MijnWijkSoortenRijk.

Waarom Kiezen voor MijnWijkSoortenRijk?

Advies op maat voor biodiversiteit in bedrijven

Wil je de biodiversiteit op jouw bedrijfsterrein vergroten, maar weet je niet waar te beginnen? Onze experts staan klaar om persoonlijk advies te geven. Of het nu gaat om groene daken, insectvriendelijke tuinen, of het herstel van lokale ecosystemen, wij bieden praktische oplossingen die afgestemd zijn op jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of mails ons op info@mijnwijksoortenrijk.nl.

Vraag advies op maat aan

    interesse in biodivers leesvoer?

    Bekijk eens onze nieuwsberichten & tips!