Voor particulieren & bedrijven

Advies op maat

Geen tuin, wijk of stad is hetzelfde. En gedurende de dag, de week, de maand en het jaar verandert uw tuin, uw wijk en uw stad. Dat is de motor achter biodiversiteit. Voor elke soort is er een plek of plekje. Er zijn niet een paar recepten voor behoud en vergroten van biodiversiteit. 

Advies op maat betekent dat wij onze activiteiten afstemmen op uw tuin, op uw wijk, op uw stad. Of het nu gaat om onze biodiversiteitsboxen, advies voor uw tuin of biodiversiteitsplannen voor bedrijventerreinen en ongebruikte gronden. Wij hebben een ruime ervaring met het beschermen van in het wild levende dieren en wij hebben ervaring met marketing, verhalen vertellen in sociale media over uw missie, waar biodiversiteit onderdeel van is.

Front Image
Tuinadvies op maat

Particulieren

Wij zijn enthousiast dat u in uw tuin dieren wil beschermen of nieuwe soorten wil lokken. Wij geven u dan ook graag advies op maat. Wij willen werken aan een betere wereld voor u en ons. U kan alle mogelijke vragen aan ons stellen m.b.t. biodiversiteit. 

Mochten wij de vraag niet kunnen beantwoorden spelen wij deze desnoods door naar iemand die de vraag wel kan beantwoorden. Vul gerust onderstaand contactformulier in of mail ons op info@mijnwijksoortenrijk.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Advies voor bedrijven

Zakelijk

Relatiegeschenken

Onze bio-boxen kunnen volledig op maat gemaakt worden als welkomgeschenk of klantgeschenk voor uw bedrijf. Wanneer u bio-boxen bij ons afneemt kunnen wij deze leveren met het merk/logo van uw bedrijf. Naast de binding met uw klant zet u zich ook in voor biodiversiteit. Indien nodig kunnen wij ook via sociale media publiciteit geven aan deze inzet voor biodiversiteit van uw bedrijf.

Biodiversiteitsscan

Vaak vergeten en net zo belangrijk als tuinen, zijn bedrijventerreinen. Wij geven bedrijven advies op maat om de biodiversiteit op het bedrijventerrein te vergroten. Een ideaal middel hiervoor is de biodiversiteitsscan. Onze plannen gaan samen met het verbeteren van het buitenklimaat voor werknemers en het nemen van voorzorgsmaatregelen voor klimaatverandering. Bedrijventerreinen zijn vaak hitte-eilanden. Wij werken met plannen en kunnen de plannen voor u uitrekenen en eventueel uitvoeren. Wij zoeken voor u ook naar subsidies.

Vraag advies op maat aan

    interesse in biodivers leesvoer?

    Bekijk eens onze nieuwsberichten & tips!